Eenvoudig schalen

Eenvoudig schalen

Ga aan de slag met gratis, kant-en-klare advertentieoplossingen voor bedrijven om uw opbrengst te verhogen en doelgroepen op alle apparaten te bereiken.

Google Ad Manager

Google Ad Manager
 • devices icon

  Verdien meer op elk scherm

  Wanneer uw bedrijf groeit, zou ook het aantal advertentieverkopen moeten toenemen. Genereer via één locatie inkomsten met de content die op verschillende schermen wordt weergegeven.

 • people icon

  Toegang tot meer adverteerders

  Vul uw directe reserveringen aan met advertenties van miljoenen adverteerders in het netwerk van Google om uw opbrengst te verhogen, allemaal vanaf één locatie.

 • checklist icon

  Houd het eenvoudig

  Gebruik één platform om diverse advertentie-indelingen (waaronder native advertenties, videoadvertenties en advertenties met beloning) op uw sites en in uw apps weer te geven.

 • play-video icon

  Speel in op video

  Genereer op alle platforms inkomsten met uw videocontent door gebruik te maken van naadloze preroll-, midroll- en postroll-advertentie-indelingen. Genereer opbrengst met uw niet-videocontent door gebruik te maken van aantrekkelijke, ingebouwde out-stream videoadvertenties.

  Meer informatie

De klantenverschuiving richting mobiele apparaten heeft onze kijk op advertenties fundamenteel veranderd. Het is voor ons belangrijk dat we de gebruikerservaring respecteren, ongeacht op welk apparaat de content wordt weergegeven. Als we willen slagen, moet onze prioriteit bij de gebruikerservaring liggen en tegelijkertijd sterke resultaten voor adverteerders blijven boeken.

Nirnay Chowdhary, Medeoprichter, Meaww