Betere gegevenstools, slimmere beslissingen

Betere gegevenstools, slimmere beslissingen

Gebruik de tools die u nodig heeft om onbewerkte gegevens om te zetten in krachtige insights. Onze krachtige analyses en proactieve advertentie-insights kunnen u helpen slimmere beslissingen te nemen.

Ontdek gemakkelijk advertentie-insights

Ontvang actiegerichte insights rechtstreeks in uw Ad Manager-dashboard. Of het nu gaat om prestatie-insights of mogelijkheden om de opbrengst te vergroten: onze intelligente algoritmen nemen u al het zware werk uit handen.

Ontdek gemakkelijk advertentie-insights

Plan vooruit

Dankzij de volgende generatie prognosemogelijkheden weet u exact welke advertentievoorraad beschikbaar is en hoe u de verkopen voor diverse apparaten kunt maximaliseren.

Plan vooruit

Breng uw gegevens samen

Neem het grote geheel in ogenschouw om slimmere beslissingen te nemen. Koppel uw gegevens aan elkaar met geïntegreerde tools zoals Google Analytics, Data Studio en BigQuery.

Breng uw gegevens samen

Genereer krachtige rapporten

Met de Query-tool kunt u op krachtige manieren zowel prestaties in het verleden als toekomstige prestaties segmenteren en rapporteren. Daarnaast heeft u met onze tools voor gegevensoverdracht toegang tot onbewerkte gegevens op gebeurtenisniveau om uw beslissingen te onderbouwen.

Genereer krachtige rapporten

Dankzij de mogelijkheden en experimenten hebben we ons rendementsoptimalisatieproces kunnen stroomlijnen en een hogere indirecte opbrengst kunnen genereren. We ontvangen aangepaste suggesties (zoals aanpassingen van het minimum bod) om ons rendement te vergroten, wat tot aanzienlijk betere resultaten heeft geleid.

Gregg Murphy, Directeur Verkoopactiviteiten, Match.com