De wereld kijkt toe

De wereld kijkt toe

Of u nu nieuws of afleveringsgebaseerde content levert of mobiele games ontwikkelt, Google Ad Manager helpt u om inkomsten met uw video te genereren, ongeacht op welk apparaat de video wordt bekeken.

Spreek uw doelgroep overal aan via video

Haal meer uit elke weergave met diverse videoadvertentie-indelingen, waaronder InStream, out-stream, verticale en beloonde video. Gebruik goed presterende YouTube-indelingen, zoals bumpers en TrueView, op uw site en in uw apps om het bereik te vergroten.

Spreek uw doelgroep overal aan via video

Het beste van digitaal op tv

Alles wat digitaal zo leuk maakt, nu in de naadloze, relaxte beleving van tv. Genereer moeiteloos inkomsten met uw premium videocontent via digitale, over-the-top en lineaire streams.

Het beste van digitaal op tv

Meet de prestaties van uw advertenties

U beschikt over nieuwe signalen en zichtbaarheidsstatistieken voor streaming-apparaten om op een effectieve manier advertenties te meten. U kunt op basis van geavanceerde video-inzichten uw advertentiestrategie optimaliseren met een holistisch beeld van al uw doelgroepen.

Meet de prestaties van uw advertenties

Breng alles overzichtelijk in kaart

Beheer uw directe reserveringen en programmatic verkoop door gebruik te maken van één uniforme workflow die uw bedrijfsregels volgt en de beleving van uw doelgroep overal beschermt.

Breng alles overzichtelijk in kaart

Door onze out-stream en InStream-videocampagnes in Ad Manager te beheren, beschikken onze adverteerders over een holistisch beeld van hun campagnes en beschikken wij over de mogelijkheid om te optimaliseren op basis van hun doelstellingen, ongeacht de voorraadindeling.

Ashley Allen, Directeur Advertentieproductoplossingen, Time, Inc.