Boek succes in het digitale tijdperk

Boek succes in het digitale tijdperk

We begrijpen hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om een hogere opbrengst te realiseren. Google Ad Manager helpt uitgevers te schalen en voor elke klantinteractie inkomsten te genereren met hun storytelling, van verbonden tv's tot mobiele apps en alles daartussenin.

Google Ad Manager

Google Ad Manager
 • devices icon

  Zorg dat mensen blijven doorlezen

  Bescherm uw merk en houd de doelgroepen van al uw sites en apps tevreden door niet-opdringerige advertenties te leveren (zoals native ads) die de betrokkenheid en loyaliteit stimuleren.

  Meer informatie

 • people icon

  Ken uw doelgroepen en weet wat hun waarde is

  Vorm een beter beeld van uw doelgroep met robuuste rapportagetools en de integratie met Google Analytics, BigQuery en Data Studio.

  Meer informatie

 • slider-controls icon

  Houd meer controle over uw deals

  Beheer al uw deals op één platform met geavanceerde beheeropties en intuïtieve tools. U heeft de volledige controle over uw bedrijfsregels, ongeacht hoe adverteerders met u werken.

  Meer informatie

 • landscape icon

  Lever boeiende advertentiebelevingen

  Wek de interesse van iedere lezer met diverse pakkende advertentie-indelingen (waaronder native advertenties, out-stream advertenties, videoadvertenties en aangepast advertentiemateriaal) die naadloos aansluiten bij uw sites en apps.

  Meer informatie

 • google-badge icon

  Neem deel aan het Google News Initiative

  Wanneer de journalistiek slaagt, is dat beter voor iedereen. Het Google News Initiative biedt de journalistiek toegang tot informatie, tools en ondersteuning en is onze bijdrage waarmee we willen zorgen deze branche ook in het digitale tijdperk kan blijven floreren.

  Meer informatie

Als we geen nuttige en interessante advertentiebelevingen ontwikkelen, zal dit op de lange termijn ten koste gaan van de duurzaamheid en het succes van ons bedrijf.

Nicholas Van Amburg, Directeur Advertentie-innovatie, The New York Times