Wij zorgen voor de beveiliging

Wij zorgen voor de beveiliging

Bescherm uw site of app met een krachtig advertentiebeleid, opties voor uitgevers en uitgebreide advertentiebeoordelingen. Met onze krachtige processen en onze eigen technologie kunt u de advertenties beheren die u wilt weergeven en uw merk veilig houden.

Zorg voor een veiligere omgeving

Bescherm uzelf tegen ongeschikte advertenties en ongeldige activiteit. We zijn door de Trustworthy Accountability Group gecertificeerd tegen piraterij, fraude en malware. Daarnaast zijn we grote voorstanders van initiatieven in de branche, zoals Ads.txt van IAB Tech Lab, Better Ads Standards en anderen die het internet voor ons allemaal veiliger maken.

Zorg voor een veiligere omgeving

Geef veiligere advertenties weer

Op basis van ons beleid moeten adverteerders voldoen aan specifieke richtlijnen om advertenties veiliger te maken. Onder deze richtlijnen vallen bijvoorbeeld het gebruik van het HTTPS-protocol en advertentieweergave in SafeFrames. We hebben jarenlang geïnvesteerd in de ontwikkeling van een krachtige technologie waarmee dit beleid wordt nageleefd en u beschermd blijft.

Geef veiligere advertenties weer

Beheer advertentiemateriaal

Krijg toegang tot meer dan dertig opties waarmee u het type advertentie kunt kiezen dat u wilt weergeven op uw site of in uw app. Ons geautomatiseerde systeem blokkeert de rest.

Beheer advertentiemateriaal

Controleer alle advertenties op één locatie

Controleer advertentiemateriaal, sta advertenties toe of blokkeer deze voor weergave en meld ongeschikte advertenties die u tegenkomt aan onze beoordelingsteams. Allemaal vanaf één gebruiksvriendelijk platform.

Controleer alle advertenties op één locatie

Het is geweldig dat ads.txt in de hele branche wordt overgenomen en we zijn blij dat Google dit initiatief steunt. Wanneer nagemaakte voorraad uit het ecosysteem wordt gehaald, kunnen budgetten van marketeers veel effectiever worden ingezet en bereikt de opbrengst de echte media waarmee onafhankelijke, hoogwaardige journalistiek kan worden gefinancierd waaraan de wereld behoefte heeft.

Anthony Hitchings, Algemeen directeur Digitaal adverteren, Financial Times